Перед світанком: Сергій Мерчук

Ветерана російсько-української війни Сергія Мерчука постійно тягне на фронт, він туди і їздить, але його відповідальність – півтисячі людей та забезпечення правопорядку тут, вдома. Бо він керує Патрульною поліцією у Рівненській області.

Про його фронт роботи, ставлення до смерті та що для нього означатиме перемога – дивіться далі у інтерв’ю «Перед світанком».

Капітан, начальник Патрульної поліції у Рівненській області
31 рік, родом з Волині. Закінчив ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Вищу освіту здобув у Чернігові, за фахом – юрист. Зі студентських років очолював осередок молодіжної організації «Національний Альянс». Комендант таборів для дітей сиріт фонду «Нове Покоління» та проекту «HelpUsHelpTheChildren».
Активний учасник Революції Гідності, бунчужний 35 сотні Самооборони Майдану «Волинська січ».
Із початком війни у 2014 році пішов добровольцем у полк спеціального призначення «Азов».
У 2015 році став патрульним поліцейським, працював у Луцьку, Києві, а зараз – начальник Управління патрульної поліції у Рівненської області.

Проєкт «Маленькі кроки до великої перемоги» Волинської Фундації втілюється у рамках проєкту Громадськість за демократизацію за сприяння Європейського Союзу, який виконує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій.

Наші партнери: Громадське. Волинь, Район.Луцьк, Сила правди, t1.ua – Твій портал, Insider Media – новини Луцька та Волині, Волинська служба новин, 12 канал.

Дякуємо за локацію Культурно-мистецькому центру «Красне».

Зйомка та монтаж: Олександр Слобода

Інтерв’юер: Марія Доманська

Вас може зацікавити

Більше новин

Меню