Перед світанком: Володимир Пастушок

Володимир Пастушок — герой нашого наступного інтерв’ю «Перед світанком».

Капітан Національної гвардії, який воює з росією з 2014 року, розповів про сучасних воїнів, чому важливо знати історію та чи вважатимуться відновлені кордони 91-го року перемогою.

Запрошуємо до перегляду!

Капітан Національної гвардії, офіцер батальйону імені Генерала Кульчицького
45 років, родом з Березного.

Очолював Товариства пошуку жертв війни «Пам’ять», учасник військово-історичної реконструкції, займався впорядкуванням могил героїв національно-визвольного руху. Організовував вишкільно-патріотичні табори, був громадсько-політичним діячем.

Виконавець українських патріотичних пісень, має псевдо «Пісня».
Під час Революції був одним із сотників 35 сотні Самооборони Майдану «Волинська Січ».
Свій бойовий шлях розпочав у березні 2014 року відразу після Майдану. Став добровольцем у складі батальйону імені генерала Сергія Кульчицького Національної гвардії України. Дослужився до звання «капітан», отримав орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Продовжує захищати Україну від початку повномасштабного вторгнення росії.

Проєкт «Маленькі кроки до великої перемоги» Волинської Фундації втілюється у рамках проєкту Громадськість за демократизацію за сприяння Європейського Союзу, який виконує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій.

Наші партнери: Громадське. Волинь, Район.Луцьк, Сила правди, t1.ua – Твій портал, Insider Media – новини Луцька та Волині, Волинська служба новин, 12 канал.

Дякуємо за локацію Культурно-мистецькому центру «Красне».
Зйомка та монтаж: Олександр Слобода
Інтерв’юер: Марія Доманська

Вас може зацікавити

Більше новин

Меню