Перед світанком: Вікторія Климчук-Длугач

Наша героїня інтерв’ю говорить, що вісім років жила у бульбашці. Але це бульбашка, де постійно йшлося про російсько-українську війну, ветеранів, здобутки та втрати, роботу на благо України.
На жаль, її батько загинув у 2014 році на Луганщині. У 2022 році росіяни зруйнували Ірпінь – місто, у якому вони жила з чоловіком.

Чи лопнула ця бульбашка, які емоції вона зараз переживає, чи планує своє майбутнє в Україні, про героїв та ворогів – дивіться далі у відео!

Вікторія Климчук-Длугач, 30 років. Народилася та виросла у Луцьку. Останні 8 років мешкала з чоловіком у Києві та Ірпені.

Донька військового-добровольця батальйону «Айдар» Сергія Климчука, який загинув у важких боях на Луганщині в серпні 2014 року та Світлани Климчук – тьютора для особливих діток та волонтерки.

Керівниця програми міжнародної технічної допомоги Україні.

Була помічницею двох народних депутатів, працювала з молоддю та ветеранами російсько-української війни.

Мандрівниця (відвідала 27 країн), марафонець, філософ за першою освітою і юристка – за другою.

На свої 30 років зібрала для ЗСУ 169 тис. грн.

Продовжує допомагати українській армії.

***
Проєкт «Маленькі кроки до великої перемоги» Волинської Фундації втілюється у рамках проєкту Громадськість за демократизацію за сприяння Європейського Союзу, який виконує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій.

Наші партнери: Громадське. Волинь, Район.Луцьк, Сила правди, t1.ua – Твій портал, Insider Media – новини Луцька та Волині, Волинська служба новин, 12 канал.

Дякуємо за локацію Культурно-мистецькому центру «Красне».

Зйомка та монтаж: Олександр Слобода
Інтерв’юер: Марія Доманська

Вас може зацікавити

Більше новин

Меню