Волинська фундація приєднується до Групи з адвокації у сфері цифрових технологій та штучного інтелекту

Волинська фундація приєднується до Групи з адвокації у сфері цифрових технологій та штучного інтелекту

Волинська фундація з радістю оголошує про свою участь у новоствореній Групі з адвокації у сфері цифрових технологій та ШІ, створеній Michael Culture Association (MCA) та Culture Action Europe (CAE). Ця ініціатива має на меті відстоювати справедливу цифрову політику, яка приносить користь фахівцям у сфері культури та спадщини.

Учасники групи будуть працювати над формуванням рекомендацій щодо політики цифровізації шляхом опитування та обміну досвідом. Наша участь у цій групі підкріплена досвідом і партнерствами, здобутими в рамках проєкту DGTRAN, задля ефективної цифрової трансформації у сфері культурної спадщини.

Група проведе два онлайн-засідання у найближчі місяці, створивши платформу для обговорення стратегій та проведення оцінки потреб. Спільно ми прагнемо сформувати більш людяний підхід до цифрової політики, враховуючи потреби організацій у сфері культурної спадщини.

Ми з нетерпінням чекаємо на співпрацю з колегами та подальшу реалізацію нашої місії – інтеграцію української культурної спадщини в європейський та глобальний контекст через інноваційні цифрові рішення.

Вас може зацікавити

Більше новин

Меню